loading

Bemutatkozás

Cégünk Csopakon Balatonfüred mellet található. A település egy igazi balatoni üdülőfalu. A falu állandó lakósainak száma mindössze 1800 fő körül mozog, amely a nyári időszakban többszörösére duzzad a szezon miatt.

A cég 1996-ban alakult, mint Perger és Társa Bt., a Suzuki gépkocsik értékesítésére. Ekkor kötött szerződést a Suzuki Rt.-vel, és ettől az időponttól tevékenykedik, mint Suzuki kereskedés és márkaszerviz.A vállalkozás 2000. évben átalakult Kft.-vé, de tulajdonosai továbbra is a család tagjaiból kerültek ki. Két ügyvezető, Perger Vilmos és Perger Vilmosné.

A cég fő tevékenysége a gépkocsik értékesítése - új és használt egyaránt –, valamint a gépjármű javítás. A márkaszervizekre jellemzően a tevékenységet bővítette a cég műszaki vizsgáztatással, környezetvédelmi mérésekkel, eredetiség vizsgálattal. A cég kezdetben egy családi ház alsó szintjén kezdte működését. Ezután egy műhely, majd egy kisebb bemutatóterem került megépítésre. Az utóbbi években komoly fejlesztéseket hajtott végre a cég, melynek során 2004. évben valósította meg az új bemutatótermét.

A cég jelenleg korszerű műhellyel és egy új bemutatóteremmel rendelkezik. A bővülő autópark növekvő környezeti megterhelést jelent a kényelem mellet, azért az autó gyártók, így a Suzuki is évről évre korszerűbb, kényelmesebb autókat állít elő, a környezetvédelem betartása mellett. A Suzuki Rt. felállította azt a követelményt, hogy a hatósági előírásoknak megfelelő folyamatosan korszerűsített munkaeszközöket állítson munkafolyamatba. A vevő forgalom növekedéséhez alapvető követelmény a vevők bizalmának elnyerése, a gyors kiszolgálás, az autóval kapcsolatos problémák minél szélesebb körű megoldása. Mivel a cég a Balaton partján, Csopakon folytatja tevékenységét, a szerelő részleg bővítésével igyekszik kielégíteni mind a hazai, a térségbeli, valamint a turisták széles körű igényeit.Az eddigi beruházások bizonyították a vállalkozás életképességét, a szolgáltatások színvonalának emelését a vevő igényeinek megfelelően.

„A Suzukinál úgy gondoljuk, hogy a valódi értéket hordozó termékek a vevők igényeire támaszkodó termékfejlesztésből származnak. Ez a látásmód a Suzukira megalakulása óta jellemző, és támogatta a céget a vevők szükségleteinek való megfelelés minél nagyobb fokú elérésében. Ennek eredményeképpen termékeink világszerte kedvező fogadtatásra találtak. Továbbra is ezen a pályán kívánunk haladni, hiszen a holnap vásárlói egyre több értékkel teli terméket keresnek, amelyek hozzájárulhatnak életmódjuk jobbá tételéhez. A Suzuki elkötelezve érzi magát ezen igényeket kielégítő termékek gyártására, kihasználva kiforrott technológiai megoldásait, amelyeket friss, aktív humán erőforrással támogat. E tényezők által maradnak az értéket hordozó termékek népszerűek a piacon.” - Osamu S.: Filozófia.

Vevőink többsége a környező városok (Balatonfüred, Balatonalmádi, Veszprém), falvak (Lovas, Alsóörs, Felsőörs) állandó lakósai mellett a rendszeresen itt nyaralókból kerülnek ki. Tevékenységünk csaknem 25 éves múltra tekint vissza. Ez önmagában is nagy eredmény, de munkánk jó mínőségét bizonyítja, hogy jelentős számban vannak állandó ügyfeleink. Próbáljuk az autózás során felmerülő problémáikat megoldani, a gondokat levenni vállukról.

Szeretettel várjuk Önöket, e-mailjeiket, telefonjukat.

 

Előre is köszönettel:


Perger Vilmos