loading

Bemutatkozás

Cégünk Csopakon, Balatonfüred mellet található. A település egy igazi balatoni üdülőfalu. A falu állandó lakósainak száma mindössze 1800 fő körül mozog, amely a nyári időszakban többszörösére duzzad.

A cég 1993-ban alakult, mint Perger és Társa Bt. Ekkor kötött szerződést a Suzuki Rt.-vel, és ettől az időponttól tevékenykedik, mint Suzuki márkakereskedés és szerviz.

A vállalkozás 2000. évben átalakult Kft.-vé, de tulajdonosai továbbra is a család tagjaiból kerültek ki. Két ügyvezető, Perger Vilmos és Perger Vilmosné.

A cég fő tevékenysége a gépkocsik értékesítése - új és használt egyaránt –, valamint a gépjármű javítás. A márkaszervizekre jellemzően a tevékenységet bővítette a cég műszaki vizsgáztatással, környezetvédelmi mérésekkel, eredetiség vizsgálattal. A cég kezdetben egy családi ház alsó szintjén kezdte működését. Ezután egy műhely, majd egy kisebb bemutatóterem került megépítésre. A 2000-es évek közepén komoly fejlesztéseket hajtottunk végre, melynek során 2005. évben megépült a jelenlegi bemutatóterem.

 A bővülő autópark növekvő környezeti megterhelést jelent a kényelem mellet, azért az autó gyártók, így a Suzuki is évről évre korszerűbb, kényelmesebb autókat állít elő, a környezetvédelem betartása mellett. A Suzuki Zrt. felállította azt a követelményt, hogy a hatósági előírásoknak megfelelő folyamatosan korszerűsített munkaeszközöket állítson munkafolyamatba. A vevőforgalom növekedéséhez alapvető követelmény a vevők bizalmának elnyerése, a gyors kiszolgálás, az autóval kapcsolatos problémák minél szélesebb körű megoldása. Mivel a cég a Balaton partján, Csopakon folytatja tevékenységét, a szerelő részleg bővítésével igyekszik kielégíteni mind a hazai, a térségbeli, valamint a turisták széles körű igényeit.

„A Suzukinál úgy gondoljuk, hogy a valódi értéket hordozó termékek a vevők igényeire támaszkodó termékfejlesztésből származnak. Ez a látásmód a Suzukira megalakulása óta jellemző, és támogatta a céget a vevők szükségleteinek való megfelelés minél nagyobb fokú elérésében. Ennek eredményeképpen termékeink világszerte kedvező fogadtatásra találtak. Továbbra is ezen a pályán kívánunk haladni, hiszen a holnap vásárlói egyre több értékkel teli terméket keresnek, amelyek hozzájárulhatnak életmódjuk jobbá tételéhez. A Suzuki elkötelezve érzi magát ezen igényeket kielégítő termékek gyártására, kihasználva kiforrott technológiai megoldásait, amelyeket friss, aktív humán erőforrással támogat. E tényezők által maradnak az értéket hordozó termékek népszerűek a piacon.” - Osamu S.: Filozófia.

Szeretettel várjuk Önöket, e-mailjeiket, telefonjukat!

Perger Gábor

és a Suzuki Perger csapata