loading

Hozom-viszem szolgáltatás

Hozom-viszem szolgáltatás a Suzuki Pergertől

Meghibásodott autója, és nem tudja szervizbe vinni, vagy egyszerűen csak szeretné magát minél nagyobb biztonságban tudni ezekben a bizonytalan időkben?

Mi megoldjuk problémáját! Szervizünk 15 km-es körzetéből díjmentesen behozzuk szervizünkbe autóját, és a javítás típusától függően akár még aznap, vagy másnap visszavisszük azt önnek!

Bővebb információért vegye fel a kapcsolatot kereskedésünkkel!

Kapcsolatfelvétel

Telefon: +36 30 205 9889

 

Suzuki márkakereskedés

A Magyar Suzuki Zrt-vel 1995. óta vagyunk szerződéses viszonyban, ezen idő óta forgalmazzuk a Suzuki gépkocsikat, családi vállalkozásunk keretei között. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy vevőink elégedetten vegyék át az újonnan vásárolt gépjárművet, majd bizalommal forduljanak hozzánk, ha szervizünkbe látogatnak, valamint reméljük, következő új autó vásárlásukat is nálunk bonyolítják.


Használt autó beszámítás, új autó vásárlása esetén

Kereskedésünk az új autó vásárlásakor megvásárolja ügyfeleink régi gépjárművét, megkönnyítve ezzel az ügyfelek autó-eladási problémáját.


Hitelkonstrukciók banki ügyintézése

Kereskedésünk biztosítja a helyi lízin-hitelügyintézést, ügyfelünknek nem kell fáradni, helyben az új autó megrendelésével együtt, elkészítjük az egyénre szabott banki ajánlatot, szerződést,  a Merkantil Bank Zrt. szerződött partnereként.


Biztosítási kárügyintézés gépjárműkár esetén

A balesetet szenvedett gépkocsik tulajdonosainak helyszíni kárfelvétellel állunk rendelkezésükre Allianz Hungária biztosítás esetén. Az ügyfél meghatalmazása alapján felvesszük a kapcsolatot a biztosítóval, és a szerződési feltételeknek megfelelően járunk el.


Autószerelés és karosszéria javítás
(nem csak Suzuki típusok esetén)

Kereskedésünknek szerves része a szerviz, ezen belül pedig a karosszériajavítás és fényezés. A sérült gépkocsikat Car-O-Liner típusú huzatópad segítségével állítjuk helyre, gyári adatbank felhasználásával.

  • Teljeskörű garanciális és garancia időn túli javítások
  • A munkákat a Suzuki által előírt célszerszámokkal és a legmodernebb technikai színvonalat képviselő  elektronikus műszerekkel végezzük
  • Lakatos és fényezőmunkák
  • Műszaki vizsgáztatás, felkészítéssel
  • Gumiszerelés, centirozás, autógumi értékesítés
  • Alkatrész értékesítés (gyors beszerséssel)


Suzuki Perger
Árajánlat kérése