loading
Suzuki Vitara és S-Cross Hybrid SUV ajánlatok

Suzuki Vitara és S-Cross Hybrid SUV ajánlatok

Ismerje meg kedvezményes Suzuki Hybrid SUV ajánlatainkat márkakereskedésünkben!

Suzuki Vitara és S-Cross Hybrid modelljeinket most akár 1.150.000 Ft kedvezménnyel viheti haza!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Kérjen árajánlatot!

Kapcsolatfelvétel videóhíváson keresztül


Suzuki Vitara és SX4-SCross Hybrid 48V modellek
mellé
 most 3+7 év Hybrid Pro garancia jár!


Tudjon meg többet!

 

 

Miért válasszon Suzuki hibrid autót?

A hibrid technológia csökkenti autója szén-dioxid kibocsátását és üzemanyag-fogyasztását, ezáltal nemcsak környezetkímélő, de jóval gazdaságosabb választás is.

A Suzuki hibrid rendszerei könnyűek, kompaktak és rendkívül hatékonyak.

A Hybrid 48 V rendszert egy benzinmotor, egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor tökéletes összehangoltsága működteti. Az autó lassításakor áram keletkezik, melyet az akkumulátor eltárol, ezáltal fogyasztása még alacsonyabb lesz!
 
Ismerje meg Hybrid 48 V modelljeinket!


 

 

Suzuki Vitara Hybrid 48V
Kedvezményesen már 5.600.000 Ft-tól.

Suzuki Vitara Hybrid 48V

A Suzuki Vitara megújult. Erősebb lett, feltűnőbb és most már hibrid változatban is elérhető. Magabiztos vonalvezetése minden részletében egy igazán karakteres kalandorrá teszi.

  • Praktikus és tágas: 375 literes csomagtere és számos ötletes tárolóhelye gondoskodik arról, hogy minden út kényelemben teljen.
  • Menetdinamika: AllGrip összkerékhajtású rendszere megbirkózik a legzordabb körülményekkel is, legyen az sár, hó vagy jég.
  • Vilagítástechnika: Energiatakarékos, ragyogó LED-es nappali menetfény a mindig tökéletes látási viszonyokért.
  • Fejlett funkciók: Tolatókamera és parkolási érzékelők a gyors és könnyű parkolásért, a legszűkebb helyeken is. 

 

Suzuki Vitara Hybrid 48V 
 

 

SX4 S-CROSS Hybrid 48V
Kedvezményesen már 5.560.000 Ft-tól.

Suzuki S-Cross Hybrid 48V

A Suzuki SX4 S-Cross eljuttatja a világ végére is. Látványos és robusztus crossover, mely mindig ki fog tűnni a tömegből!

  • Hatékony: Precíz, hatsebességes váltója és dinamikus turbómotorja tovább növeli az autó üzemanyag-hatékonyságát.
  • Hybrid 48 V rendszer: Eltárolja a fékezéskor generált energiát, melyet gyakori motorrásegítésre használ fel, tehermentesítve így a benzinmotort utazás közben.
  • Megnyerő biztonsági funkciók: Radaros vészfékasszisztens és hegymeneti elindulássegítő, a Suzuki SX4 S-Cross minden helyzetre felkészült.
  • Kellően tágas: 430 literes csomagtér, mely ötletesen variálható és tovább növelhető. Nagy utakhoz, kis utakhoz.

 

Suzuki S-Cross Hybrid 48V 
SX4 S-CROSS Hybrid 48V akár 1.150.000 Ft kedvezménnyel!

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel videóhíváson keresztül

Kapcsolatfelvétel

Tesztvezetés


A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel kereskedésünket.
*Suzuki Vitara – Felszereltségtől és motorizáltságtól függő üzemanyag-fogyasztás vegyes használat mellett: WLTP szabvány szerint: 4,939 – 7,31 l/100 km, NEDC szabvány szerint: 4,2-5,5 l/100km, CO~2~-kibocsátás vegyes használat mellett: WLTP szabvány esetében: 111,49 - 165,24 g/km, NEDC szabvány alapján: 96,36 – 124,53 g/km. A változtatás jogát fenntartjuk.
*A hazai gyártású új Vitara és SX4 S-Cross modellekhez a motort, a turbófeltöltőt,a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia 3 évig (vagy 100 000 km-ig) érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletekről érdeklődjön a márkakereskedésekben.