loading
Suzuki Perger szerviz

Szerviz

Kiegészítők

 

Divatos és praktikus kiegészítőket keresel Suzukidhoz? Ne is menj tovább! Legyen szó térelválasztóról vagy pótkerékről, itt mindenből a garantált minőséget találod!

https://mysuzuki.hu/kiegeszitok/

 

Téli szerelt kerék

 

Válaszd a gyári komplett megoldást prémium minőségben! Gyári Suzuki keréktárcsa lemez vagy alumínium felnivel, beépített TPMS szeleppel és prémium Yokohama gumiabronccsal szerelve.

https://mysuzuki.hu/teliszereltkerek/

 

Ecstar

 

Csúcsminőséghez csúcsteljesítményű motorolaj illik! Az ECSTAR egyedi összetételének köszönhetően motorolajával és számos más termékével nem csak a Suzuki motorok teljesítményéről gondoskodik, hanem a legszigorúbb üzemanyag-fogyasztási szabványoknak is megfelel.

https://ecstar.hu/

 

Országúti segély

 

A Suzuki Mester+ szolgáltatásaival bárhol az utakon biztonságban érezheted magad, melyet a Magyar Suzuki Zrt. az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában. Olvasd el még mi mindenben lehet segítségedre a Mester+!

https://mysuzuki.hu/orszagutisegely/#suzuki-orszaguti-segely

 

Kiterjesztett garancia

 

Suzukidhoz többféle előnyös garanciát kínálunk. Nézz szét ajánlataink között, és válaszd a neked és autódnak legmegfelelőbbet! Nem csak új autó tulajdonosoknak!

https://mysuzuki.hu/kiterjesztettgarancia/#kezdolap

 

CASCO+

 

A Suzuki Casco+ a Suzuki által kialakított biztosításcsomag része, a MySuzuki egyéb szolgáltatásai mellett gondoskodik arról, hogy autód a legbiztosabb kezekben legyen egy esetlegesen bekövetkező lopáskár, töréskár vagy elemi kár kapcsán szükségessé váló Casco ügyintézés esetén.

https://mysuzuki.hu/biztositas/

 

Suzuki Eredeti
alkatrészek

 

Miért tennél utángyártott alkatrészt autódba, ha az eredeti, japán csúcsminőséget is választhatod? Keresd az SGP jelet – így járműved biztosan értékálló és 100%-ban Suzuki marad.

https://mysuzuki.hu/suzukieredetialkatreszek/

 

Karosszéria elemek

 

Egy esetleges karambol után nagyon fontos, hogy autónk a legjobb kezekbe kerüljön. Bízd autódat márkaszervizünkre, akik ugyanolyan minőségű alkatrészekkel látják el autódat, mint amivel a gyártósoron összeszerelték új korában

https://mysuzuki.hu/karosszeriaelemek/#kezdolapSuzuki Perger szerviz
Információkért, időpontért keressen minket!
promo