loading
Suzuki Perger szerviz

Szerviz

Suzuki márkakereskedés - új autó értékesítés

A Suzuki Zrt-vel 1995. óta vagyunk szerződéses viszonyban, ezen idő óta forgalmazzuk a Suzuki gépkocsikat, családi vállalkozásunk keretei között. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy vevőink elégedetten vegyék át az újonnan vásárolt gépjárművet, majd bizalommal forduljanak hozzánk, ha szervizünkbe látogatnak, valamint reméljük, következő új autó vásárlásukat is nálunk bonyolítják.
Használt autó beszámítás, új autó vásárlása esetén

Kereskedésünk az új autó vásárlásakor megvásárolja ügyfeleink régi gépjárművét, megkönnyítve ezzel az ügyfelek autó-eladási problémáját. A gépkocsit az Eurotax katalógus értékelése alapján számítjuk be, az új autó vételárába.


Lizingkonstrukciók banki ügyintézése

Ha banki lizing igénybevételre lenne szükség, kereskedésünk biztosítja a helyi lizingügyintézést, ügyfelünknek nem kell fáradni, helyben az új autó megrendelésével együtt, elkészítjük az egyénre szabott banki ajánlatot, szerződést. Figyelembe vesszük vevőink elképzeléseit, és ezek felhasználásával ajánljuk a megfelelő lizingkonstrukciót. A Merkantil Bank Zrt-vel  állunk kapcsolatban.


Biztosítási ügyintézés

A balesetet szenvedett gépkocsik tulajdonosainak helyszíni kárfelvétellel állunk rendelkezésükre. Az ügyfél meghatalmazása alapján felvesszük a kapcsolatot a biztosítóval, és a szerződési feltételeknek megfelelően járunk el.


Autószerelés és karosszéria javítás (nem csak Suzuki típusok esetén)

Kereskedésünknek szerves része a szerviz, ezen belül pedig a karosszériajavítás és fényezés. A sérült gépkocsikat Car-O-Liner típusú huzatópad segítségével állítjuk helyre, gyári adatbank felhasználásával. A fényezést, a fényezőkabinban, Standox fényezőanyagok felhasználásával, környezetbarát technológia alkalmazásával végezzük.

 •     Teljeskörű garanciális és garancia időn túli javítások
 •     A munkákat a Suzuki által előírt célszerszámokkal és a legmodernebb technikai színvonalat képviselő  elektronikus műszerekkel végezzük
 •     Lakatos és fényezőmunkák
 •     Karambolos javítások, helyszíni biztosítási ügyintézéssel kárfelvétel alapján
 •     CAR-O-LINE HUZATÓPAD - Karosszéria helyreállítás
 •     Eredetiségvizsgálat
 •     Környezetvédelmi vizsgáztatás (zöldkártya)
 •     Műszaki vizsgáztatás, felkészítéssel
 •     Gumiszerelés, centirozás, autógumi értékesítés
 •     Alkatrész értékesítés (gyors beszerséssel)
 •     Autó extrák beszerelése és beszerzése:  központi zárak, elektromos ablakemelő, vonóhorgok, autó kiegészítő felszerelések
 •     Légkondíciónáló töltés, időszakos karbantartás

 


Műszaki vizsgáztatás

Azokat a gépjárműveket, amelyeket vizsgáztatni kell, ügyfeleink megbízása alapján a Közlekedési Felügyelet telephelyén levizsgáztatjuk, ellátjuk a megfelelő forgalmi jelzésekkel.


Okmányok, átírások

Az új gépkocsikat átíratva, megfelelő forgalmi jelzésekkel és felszerelésekkel ellátva adjuk át ügyfeleinknek. Használt gépkocsi vásárlása esetén is ennek megfelelően járunk el, azaz a megvásárolt autót az ügyfél nevére átírva, a megfelelő okmányokkal, valamint az ügyfél igényei alapján kiválasztott biztosításokkal ellátva, forgalomképes állapotban adjuk át.


Eredetiség vizsgálat

Az Euro-Mobil G.SZ.Á. Kft. megbízásos jogviszonya keretében végzünk eredetiség vizsgálatot, ami elengedhetetlen a gépkocsi átírásához, tulajdonos váltáshoz.


Suzuki alkatrész értékesítés

Kereskedésünk szervizszolgáltatásainak része, a forgalmazott típusok pótalkatrészekkel való ellátása. A kért alkatrészeket értékesítjük, ill. beépítjük. Elsődlegesen gyári, eredeti alkatrészeket forgalmazunk, ezzel biztosítjuk ügyfeleink számára az autó biztonságos, megbízható működését.

Suzuki Perger szerviz
Információkért, időpontért keressen minket!