loading
Suzuki Perger szerviz

Szerviz

Tavaszi átvizsgálás

Ahhoz, hogy családját és önmagát is teljes biztonságban tudhassa időnként mindenképpen szükség van autója átvizsgálására. Forduljon megbízható szakembereinkhez, és tudja újra kifogástalan állapotban kedvenc autóját, hű útitársát!

Időpontfoglalás

Bejelentkezem a szervizbe


10 pontos átvizsgálásunk az alábbi elemeket foglalja magába:

  • Folyadékszint ellenőrzése
  • fékek ellenőrzése
  • gumiabroncsok ellenőrzése
  • világító és jelző berendezések ellenőrzése
  • kézifék ellenőrzése
  • ablaktörlő lapátok ellenőrzése
  • karosszéria ellenőrzése
  • általános ellenőrzés
  • akkumulátor ellenőrzés
  • ablakmosó berendezés ellenőrzése


Kiegészítők

 

 

Divatos és praktikus kiegészítőket keresel Suzukidhoz? Ne is menj tovább! Legyen szó térelválasztóról vagy pótkerékről, itt mindenből a garantált minőséget találod!

https://mysuzuki.hu/kiegeszitok/

 

Téli szerelt kerék

 

Válaszd a gyári komplett megoldást prémium minőségben! Gyári Suzuki keréktárcsa lemez vagy alumínium felnivel, beépített TPMS szeleppel és prémium Yokohama gumiabronccsal szerelve.

https://mysuzuki.hu/teliszereltkerek/

 

Ecstar

 

Csúcsminőséghez csúcsteljesítményű motorolaj illik! Az ECSTAR egyedi összetételének köszönhetően motorolajával és számos más termékével nem csak a Suzuki motorok teljesítményéről gondoskodik, hanem a legszigorúbb üzemanyag-fogyasztási szabványoknak is megfelel.

https://ecstar.hu/

 

Országúti segély

 

A Suzuki Mester+ szolgáltatásaival bárhol az utakon biztonságban érezheted magad, melyet a Magyar Suzuki Zrt. az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában. Olvasd el még mi mindenben lehet segítségedre a Mester+!

https://mysuzuki.hu/orszagutisegely/#suzuki-orszaguti-segely

 

Kiterjesztett garancia

 

Suzukidhoz többféle előnyös garanciát kínálunk. Nézz szét ajánlataink között, és válaszd a neked és autódnak legmegfelelőbbet! Nem csak új autó tulajdonosoknak!

https://mysuzuki.hu/kiterjesztettgarancia/#kezdolap

 

CASCO+

 

A Suzuki Casco+ a Suzuki által kialakított biztosításcsomag része, a MySuzuki egyéb szolgáltatásai mellett gondoskodik arról, hogy autód a legbiztosabb kezekben legyen egy esetlegesen bekövetkező lopáskár, töréskár vagy elemi kár kapcsán szükségessé váló Casco ügyintézés esetén.

https://mysuzuki.hu/biztositas/

 

Suzuki Eredeti
alkatrészek

 

Miért tennél utángyártott alkatrészt autódba, ha az eredeti, japán csúcsminőséget is választhatod? Keresd az SGP jelet – így járműved biztosan értékálló és 100%-ban Suzuki marad.

https://mysuzuki.hu/suzukieredetialkatreszek/

 

Karosszéria elemek

 

Egy esetleges karambol után nagyon fontos, hogy autónk a legjobb kezekbe kerüljön. Bízd autódat márkaszervizünkre, akik ugyanolyan minőségű alkatrészekkel látják el autódat, mint amivel a gyártósoron összeszerelték új korában

https://mysuzuki.hu/karosszeriaelemek/#kezdolapSuzuki Perger szerviz
Információkért, időpontért keressen minket!