loading
Suzuki Perger szerviz

Szerviz

Tavaszi/őszi átvizsgálás

Előzd meg a problémákat! Egy ilyen átvizsgálás keretében fény derülhet olyan apró szabálytalanságokra, amelyek az éves szerviz előtt bosszantó kellemetlenséget okozhatnak.

Időpontfoglalás

Bejelentkezem a szervizbe


10 pontos átvizsgálásunk az alábbi elemeket tartalmazza:

  • Folyadékszint ellenőrzése

  • Fékek ellenőrzése

  • Gumiabroncsok ellenőrzése

  • Világító és jelző berendezések ellenőrzése

  • Kézifék ellenőrzése

  • Ablaktörlő lapátok ellenőrzése

  • Karosszéria ellenőrzése

  • Általános ellenőrzés

  • Akkumulátor ellenőrzés

  • Ablakmosó berendezés ellenőrzése


Kiegészítők

 

 

Divatos és praktikus kiegészítőket keresel Suzukidhoz? Ne is menj tovább! Legyen szó térelválasztóról vagy pótkerékről, itt mindenből a garantált minőséget találod!

https://mysuzuki.hu/kiegeszitok/

 

Téli szerelt kerék

 

 

Válaszd a komplett gyári megoldást prémium minőségben! Suzuki keréktárcsa lemez vagy alumínium felnivel, beépített TPMS szeleppel és prémium Yokohama gumiabronccsal szerelve.

https://mysuzuki.hu/teliszereltkerek/

 

Ecstar

 

 

Csúcsminőséghez csúcsteljesítményű motorolaj illik! Az ECSTAR egyedi összetételének köszönhetően motorolajával és számos más termékével nem csak a Suzuki motorok teljesítményéről gondoskodik, hanem a legszigorúbb üzemanyag-fogyasztási szabványoknak is megfelel.

https://ecstar.hu/

 

Országúti segély

 

A Suzuki Mester+ szolgáltatásaival bárhol az utakon biztonságban érezheted magad. A szolgáltatás elérhető új autó vásárlók részére a nap 24 órájában, melyet a Magyar Suzuki Zrt. biztosít. Olvasd el még mi mindenben lehet segítségedre a Mester+!

https://mysuzuki.hu/orszagutisegely/#suzuki-orszaguti-segely

 

Kiterjesztett garancia

 

 

Suzukidhoz többféle előnyös garanciát kínálunk. Nézz szét ajánlataink között, és válaszd a neked és autódnak legmegfelelőbbet! Nem csak új autó tulajdonosoknak!

https://mysuzuki.hu/kiterjesztettgarancia/#kezdolap

 

CASCO+

 

 

A Suzuki Casco+ a Suzuki által kialakított biztosításcsomag része, a MySuzuki egyéb szolgáltatásai mellett gondoskodik arról, hogy autód a legbiztosabb kezekben legyen egy esetlegesen bekövetkező lopáskár, töréskár vagy elemi kár kapcsán szükségessé váló Casco ügyintézés esetén.

https://mysuzuki.hu/biztositas/

 

Eredeti Suzuki alkatrészek


 

 

Miért tennél utángyártott alkatrészt autódba, ha az eredeti, japán csúcsminőséget is választhatod? Keresd az SGP jelet – így járműved biztosan értékálló és 100%-ban Suzuki marad.

https://mysuzuki.hu/suzukieredetialkatreszek/

 

Karosszéria elemek

 

 

Egy esetleges karambol után nagyon fontos, hogy autónk a legjobb kezekbe kerüljön. A karosszéria elemek sérüléseinek helyre igazításához elengedhetetlen a megfelelő minőség és szakértelem.

https://mysuzuki.hu/karosszeriaelemek/#kezdolapSuzuki Perger szerviz
Információkért, időpontért keressen minket!